Fullt hus på hodepinemøtet i Tromsø

Torsdag 2. mars 2023 inviterte Hodepine Norge åpent møte om hodepine i Tromsø, i samarbeid med lokallaget i Troms og Finnmark.

Hele 55 deltakere møtte opp og fylte auditoriet ved UNN i Tromsø, og fikk med seg mye god kunnskap og informasjon om migrene og andre hodepinesykdommer.

Først fikk vi en presentasjon fra generalsekretær Laila Bratterud Mathisen om hva Hodepine Norge kan gjøre for deg med hodepinesykdom, og litt om hva forbundet gjør for barn og unge. Så ble det en gjennomgang av ulike hodepinetyper og behandling av dem med Dr. Tine Poole.

Olav Elvemo, terapeut og styremedlem i Hodepine Norge snakket om det å leve med en alvorlig hodepinesykdom som dominerer livet.

Til slutt var det tid for spørsmål fra salen, og vi må bare få takke for alle spørsmålene dere stilte. Dette er så lærerikt både for den som spør og alle som får ta del både spørsmål deres og svarene fra fagpersonene.

Den store oppslutningen viser behovet for slike aktiviteter, der vi med migrene og andre hodepinesykdommer og våre pårørende får kunnskap om egen lidelse og råd om hvordan man bedre kan leve med sykdommen sin.

 

Lær mer om hodepine

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter