fbpx

Fysiske fagmøter avlyses for resten av 2020

Publisert av Hodepine Norge den

Vi kan ikke treffes på vanlig måte nå

Med bakgrunn i den pågående koronapandemien, har forbundets styre besluttet at vi ikke kommer til å avholde fysiske fagmøter om hodepinesykdom denne høsten. Beslutningen gjelder foreløpig ut 2020.

Rett før sommerferien så ting noe lysere ut. Vi var da forsiktig optimistiske på vegne av høstens fagmøter. Men nå da det pågår flere lokale utbrudd av Covid-19 over hele landet, blir det for stor usikkerhet ved å arrangere fysiske møter med publikum tilstede.

Tomme stoler i en konferansesal

Vi synes det er veldig synd, for å reise rundt i landet og treffe dere, er noe av det hyggeligste vi gjør. Vi håper at det ikke tar alt for lang tid før den situasjonen vi alle står i nå, bedrer seg.

Det blir digitale møter.

Heldigvis finnes det alternative måter å treffes på. Vi planlegger istedet å holde digitale fagmøter. Også kalt Webinarer.

Fordelen med digitale møter, er at du kan delta uansett hvor i landet du er. Det kan også være lettere å få med seg de pårørende på slike møter.

Vi vet at det kan være tungt å følge lange møter på nett, derfor ønsker vi å holde flere kortere møter, med kun ett eller to temaer hver gang. Møtene vil være relevante for deg med hodepinesykdom, for dine pårørende, og for helsearbeidere.

Det fine med digitale møter, er at du kan se dem hjemme. Gjerne med familien.

Så snart vi er i mål med planleggingen av digitale møter/webinarer kommer vi med mer informasjon om temaer og tidspunkter. Det gleder vi oss til!