fbpx

Godt besøkt møte om hodepine i Haugesund

Publisert av Laila Mathisen den

Nevrolog Aud Nome Dueland, om medisinbruk.

Takk for fremmøtet!

Hjertelig takk for fremmøtet til alle 74 som møtte opp i Haugesund torsdag kveld, for å høre hodepinespesialisten dele av sin kunnskap om og erfaring med hodepinesykdommer.

Det var så hyggelig å treffe dere i Haugesund, heldigvis rakk vi også å snakke med flere av dere i pausen.
Det at så mange kommer for å høre både siste nytt og etablert kunnskap fra legene om hodepinelidelser, forteller oss at behovet for slik informasjon er stort. Det inspirerer oss i forbundet til å fortsette arbeidet vårt.

Spørretimen

Takk til alle dere som stilte spørsmål under spørretimen til legen. Vi fikk så mange gode spørsmål! Dette er fantastisk lærerikt – ikke bare for den som spør, men også for alle oss andre i salen. Det du spør om, er det minst en annen i rommet som også har lurt på.

Sykdom

Dessverre ble Dr. Tine Poole syk torsdag, og kunne ikke komme. Vi fikk derfor ikke holdt innslaget om hodepine hos barn, og det beklager vi. Barn kan også ha migrene og kan trenge behandling. Under finner du en link til god informasjon om barnehodepine:

Filmene om hodepine hos barn og unge, er laget i samarbeid med FKS

Takk til nevrolog Aud Nome Dueland som holdt flotte, informative foredrag, og til Novartis og stiftelsen DAM, som bidro til at vi kunne holde dette møtet.

Neste fagmøte
11 mai ønsker vi velkommen til fagmøte i Hønefoss. Nærmere informasjon om sted og tidspunkt kommer.