fbpx

Hvorfor er det opprettet et nytt pasientforbund?

Publisert av administrator den

Hvorfor er Hodepine Norge etablert?

Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor? Hvorfor opprette et forbund for pasienter med migrene og andre hodepinesykdommer? Det viser seg at mange ikke har fått med seg at det som i sin tid var et forbund for pasienter med migrene ikke lenger eksisterer. Det er ingen hemmelighet at glanstiden til Norges Migreneforbund dessverre for lengst er forbi, og at det faktisk er en del år siden vi hadde et fungerende forbund. NMF gikk tilslutt konkurs, i februar 2017. Da hadde de blant annet ikke levert regnskap på flere år.

Hodepinesykdommer er på ti på topp-listen over årsaker til sykefravær i Norge. Behovet for en uavhengig interesseorganisasjon som ivaretar alle i Norge som har migrene og andre hodepinesykdommer er stort.

Hvis erektil dysfunksjon er en pågående problem, men det kan føre til stress, påvirker din selvtillit og bidra til samlivsproblemer. Erektil dysfunksjon er manglende evne til å oppnå og opprettholde en ereksjon tilstrekkelig for samleie, så du trenger å kjøpe Sildenafil 20 mg potensmiddelet i Norge uten resept fra lege.

Jeg har fått med meg dyktige folk som alle gjør en kjempeinnsats

Hodepine Norge er et landsomfattende uavhengig forbund som skal organisere og arbeide for at alle som lider av migrene eller andre hodepinesykdommer får et meningsfullt og velfungerende liv. Hodepine Norge skal nå ut til de som sliter med migrene og andre hodepinesykdommer, og hjelpe dem med kunnskap om egen sykdom, hjelp til selvhjelp og behandlingsmuligheter. Forbundet skal være en pådriver overfor myndighetene, slik at denne pasientgruppen sikres akseptable muligheter for riktig diagnostikk og optimal behandling, og bidra til at denne pasientgruppen i størst mulig grad kan delta i yrkeslivet.

Foreningen skal ha et medisinsk fagråd for å sikre at all informasjon om diagnostikk og behandling er forankret i evidensbasert medisin.

Forbundet drives på et ideelt og ikke-kommersielt grunnlag. Eventuelt overskudd skal tilfalle forbundet eller andre samfunnsnyttige formål.

-Tine Poole

Kategorier: Nyheter