fbpx

Konferanse for hodepineforbund

Publisert av Hodepine Norge den

Denne helgen har Hodepine Norge vært på konferanse med andre pasientforbund for hodepinesykdommer. Rundt 40 representanter deltok. De kom fra hodepineforbund i Europa, Canada, Australia, USA og Latin-Amerika.

Den europeiske paraplyorganisasjonen vår EMHA inviterte til konferansen, som foregikk i Dublin.

Verdifullt å møte andre hodepineforbund

Vi opplevde det svært verdifullt å se hvordan man jobber for hodepinepasienter i ulike land. Mange tips og ideer å ta med seg hjem. Noen forbund er svært erfarne, som serbiske MAS som har holdt på i 20 år. Andre har nettopp startet. Hodepineforbundet i Estland ble etablert tidligere i år, og i Wales starter de opp i disse dager.

Styrets nestleder Tine Poole, presenterer Hodepine Norge for deltakerne på konferansen.
Mange viktige temaer

I løpet av de tre dagene konferansen varte, snakket vi bl.a. om hvordan vi kan arbeide sammen om felles globale og europeiske hodepinerelaterte saker, vi fikk presentasjon av alle forbundene med eksempler på aktiviteter i forskjellige land, vi lærte om kommunikasjon, og om fremtiden for CGRP-behandling.

Se live-referat

Vi live-refererte via Instagram story underveis i konferansen, og om du ikke fikk det med deg i helgen kan du se det her:

Klikk på EMHA-ikonet oppe til venstre på Instagram-profilen til Hodepine Norge, for å se bilder, kommentarer og filmsnutter fra konferansen.

Kategorier: MøteNyheter