fbpx

Mange gode svar på spørsmål om hodepine, i direktesendt spørretime

Publisert av Laila Mathisen den

Mange gode spørsmål

Det kom inn hele 110 spørsmål til fagpersonene som satt klare for å svare under spørretimen. De gode spørsmålene dere sendte inn var varierte. Dere lurte bl.a. på anbefalinger om kosttilskudd ved migrene, om behandling av hodepine etter hjernerystelse, hvordan forsone seg med kronisk sykdom, hvordan holde ut smertene, behandling av klasehodepine, triptaner i aurafasen og mye, mye mer. Legene Tine Poole og Aud Nome Dueland, og kognitiv terapeut Olav Elvemo, ga nyttige og utfyllende svar. De hadde også gode diskusjoner seg imellom om noen av temaene. Det var svært lærerikt for oss alle.

Se opptaket her

Fikk du ikke svar på ditt spørsmål?

De samme legene svarer deg på forbundets hodepinechat hver torsdag. Her får du chatte en-til-en med legen, på egen sikret kanal. Det er helt gratis, men du må være medlem.

Gjentar suksessen til neste år

Vi beklager at vi hadde litt lydproblemer av og til under sendingen. Det er første gang vi gjør dette, og vi tar med oss erfaringene slik at vi kan gjøre det enda bedre neste gang. Spørretimen var alt i alt så vellykket at vi ønsker å gjenta dette i 2021.