fbpx

Hvorfor bli medlem?

Hvorfor skal jeg melde meg inn i Hodepine Norge?

Dette spørsmålet får vi av og til, og blir alltid glad for å få lov til å svare.

Chat med hodepinespesialist


Som medlem får du tilgang til to av landets mest erfarne hodepinespesialister. Folk står i kø og betaler for å få time hos dem, men som medlem kan du spørre dem om hodepine hver uke om du trenger det.

De har lang erfaring og mye kunnskap om behandling av hodepine både hos voksne og barn. Har du et barn under 16 år med hodepine? Da kan du melde inn barnet til lavere pris, og chatte på vegne av barnet.

Møt andre i samme situasjon, i eget lukket forum for medlemmer

Eksklusiv tilgang til aktuelle artikler

Du får et eget passord for innlogging til utvalgte artikler.

Anbefaling fra medlem, med lenke til  anbefalingsside
Klikk på bildet og les flere anbefalinger

Andre fordeler:

Vær med å styrke hodepinesaken


Som medlem er du også med og støtter noe som er større enn deg selv: Vårt arbeid for å sikre riktig diagnose og riktig behandling til alle med hodepinesykdommer.

Mange har hemmende hodepine som påvirker funksjonsevnen, uten å ha fått riktig diagnose og dermed hjelp til lindring. Det jobber vi for å gjøre noe med.

Vi reiser rundt i landet og holder informasjonsmøter om hodepinesykdommer, for pasienter, pårørende, leger og andre helsearbeidere. Vi har møter med helsemyndighetene, og jobber aktivt for å spre informasjon.

Du er ikke alene
Du er ikke alene om å fungere dårligere i hverdagen på grunn av hodepine.
Vi er over 750 000 her i landet. Hodepine Norge jobber for å nå ut til alle med informasjon om muligheter for behandling.

Vi er mange potensielle medlemmer, og sammen er vi sterke. Ved å samle oss kan vi oppnå større mål enn vi klarer hver for oss.

Ved å bli medlem i pasientforbundet Hodepine Norge, blir du del av en gruppe som får enda større mulighet til å påvirke, nettopp fordi du ble med.

Hva har forbundet gjort til nå?

Se hva vi jobber med, år for år:

Hva koster det?

Medlemskapet koster kr. 350,- pr. år.

Er du under 26 år? Da koster det kr. kr. 200,-
Familiemedlem: kr. 100,-

Her kan du melde deg inn