Rabatter for medlemmer

Tilbud hos våre samarbeidspartnere

Rabattkoder (kun for medlemmer)
Alle medlemmer får tilsendt passord ved innmelding. Finner du det ikke? Prøv et søk i mailboksen din etter ordet Hodepine.

Medlemsfordeler

Informasjon om fordeler fra våre samarbeidspartnere

8 ukers digitalt kurs for deg som ønsker å lære hvordan få inn litt mer aktivitet i en begrenset hverdag uten at det går for mye på bekostning av helsen. 

Trening kan virke forebyggende for migrene, det er vist i studier. Men mange synes det er vanskelig å få til fysisk aktivitet fordi de opplever forverring ved pulsøkning.
Heldigvis er det mulig å trene opp terskelen for når symptomene forverres. En som kan mye om dette er PT Camilla Annaniassen, og vi er svært glade for å kunne tilby medlemmene våre 20% rabatt på hennes kurs 8 ukers Lavterskel.

Om kurset

8 ukers Lavterskel er et kurs for deg som vil komme i gang, men ikke vet hvordan, deg som kanskje sliter med forskjellige helseplager, til deg som kanskje ikke har midler til en individuell oppfølging og til deg som drives av å bli med å trene i en gruppe.

Gjennom kurset vil du lære mer om hva det vil si å øke toleransegrensen for trening, hvordan kroppen kan reagere på trening og helsegevinstene ved å trene. Samtidig skal vi også innom kosthold og hvordan kostholdet påvirker hverdagen og ikke minst trening og generell livskvalitet.

Målet med kurset er at du skal få kjenne på mestring og hva det vil si både fysisk og psykisk å ha en kropp som er i fysisk aktivitet.

 

Om PT Camilla Annaniassen 

Camilla har selv levd med kronisk migrene i 25 år. Hun har alltid ønsket å være aktiv, men har alltid blitt slått i bakken av migrenen som har gjort at hun ga mer og mer opp jakten på et aktivt liv. Hun har hatt mange mål på treningsfronten, men alltid gitt opp. Det resulterte i mer stillesitting, mer trøstespising og en generelt dårlig livsstil.

For 8 år siden skjedde det en endring, Camilla lærte mer om migrene og begynte å teste ut forskjellige treningsformer systematisk og hvordan dette påvirket henne. Det gikk faktisk så bra at hun nå trener jevnlig, tok PT, kostholdsveileder og rehab utdannelse, sa opp kontorjobben og begynte som PT på fulltid for å hjelpe andre til en mer aktiv og sunnere livsstil.

Camilla er opptatt av mestring og viktigheten av å begynne i rett ende, hopper man for høyt opp i trappen er det lett å falle ned igjen, men går man et og et trinn oppover, stødig og rolig, ja da er sjansen for å komme til toppen så mye større.

Når starter kurset?

Her finner du flere detaljer om kurset, og når neste oppstart er:
Les mer

Tre måneder gratis trening, ingen bindingstid

Hodepine Norge mener det er viktig å fokusere på å øke kunnskapen rundt trening som en forebyggende faktor for migrene, og derfor er vi glade for å ha fått et samarbeid med treningskjeden EVO Fitness hvor våre medlemmer får de første tre månedene gratis, samt gratis innmelding og utmelding. Medlemskapet er også uten binding.

Vi håper at du som medlem kan få muligheten til å finne en form for trening som passer for deg, uten den økonomiske risikoen dette kan innebære for mange.

Om EVO Fitness

EVO Fitness er en treningskjede med 54 fine og moderne sentre i store deler av landet, og det åpnes sentere i hele Norge fortløpende.

Kostnadsfri første samtale
Du får en samtale med advokat uten kostnad (inntil 30 minutter), og en svært gunstig timepris om du trenger mer hjelp.

Erfaring med NAV og trygderettigheter
Legalis har 30 advokater og en egen avdeling for personskade og trygd. Advokatene har god erfaring innenfor spørsmål bla. knyttet til ytelser fra NAV og bistand i arv- og familierett og trygd/personskade.
Du kan også få bistand under andre rettsområder, slik som boligkjøp, eiendom, arbeidsrett og selskapsrett. Fordelen gjelder for deg som er medlem og din husstand.

Din medlemsfordel:
– Første samtale med advokat inntil 30 minutter er gratis

 • Rabattert timepris for videre arbeid er kr. 1550 eks. mva (kr. 1937,50 inkl. mva).
 • Du betaler aldri noe før det er inngått skriftlig avtale med advokaten
 • Advokat vurderer alltid om fri rettshjelp eller rettshjelpsforsikring er aktuelt
 • Hvis du vinner frem i saken, er det ofte aktuelt at motparten eller det offentlige dekker advokatkostnaden.

Alle klinikkene tilknyttet Nemus er tverrfaglige med kiropraktor og fysioterapeut. Flere av klinikkene har også annet helsepersonell.

Helsegruppen har prioritert hodepine som satsingsområde i flere år, og samarbeider med leger og nevrologer med høy anerkjennelse i fagmiljøet.

Medlemmer i forbundet tilbys 10% rabatt på alle tjenester på alle klinikkene i Helsegruppen Nemus.

Mer informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet finner du her

Info om Atlasklinikken
Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter som holder til sentralt i Oslo, i Bergen sentrum.
Spesialområder foruten de vanlige nakke, skulder- og ryggplagene, er nettopp hodepine og svimmelhet.

Medlemstilbud for alle medlemmer og ansatte i Hodepine Norge

 • Rabatt på alle behandlinger. Rabatten tilsvarer til enhver tid fast studentpris.
  100 kr reduksjon på førstegangskonsultasjon (alle profesjoner)
  50 kr reduksjon på oppfølgende behandling (alle profesjoner)
 • Undersøkelse og behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, osteopat, massør eller akupunktør samme dag som din plage oppstår.
 • Forebyggende rehabilitering og ergonomisk kartlegging av arbeidsplass.

Mer informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet finner du her

Få medisinene levert på døra
Mange opplever apotekbesøket som en ekstra utfordring i hverdagen og har etterlyst bedre tilrettelegging. Gjennom avtalen med Farmasiet kan du få inntil 10 % rabatt, og kan du bestille medisiner levert hjem på døra eller til Post i Butikk.

Mer informasjon om tilbudet og hvordan du benytter deg av det finner du her

Rabatt
Hodepine Norge sine medlemmer får nå 40$ rabatt på sine kjøp hos Axon Optics.

Mer informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet finner du her

DinHelsebutikk.no tilbyr Hodepine Norges medlemmer 20% rabatt.

Din Helsebutikk er en norsk bedrift som ønsker å tilby funksjonsforbedrende helseprodukter innenfor trening og hjelpemidler. De tilbyr blant annet kompresjonstøy, strikker, treningsutstyr og massasjeapparater.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter