Bestilling av samtale med terapeut

Slik foregår det:

Du bestiller samtale med terapeut, og får skriftlig svar pr. epost med tildelt tidspunkt.

På avtalt tidspunkt ringer terapeuten deg, og dere kan snakke i opptil 20 minutter.

Å leve med hodepinesykdom

Å leve med hodepinesykdom kan være utfordrende. Smerter i hodet oppleves annerledes enn smerter andre steder i kroppen, de rammer der tankene bor. Følgeplager som nedstemthet og humørsvingninger kan av og til være vanskelige å håndtere.

Den medisinske behandlingen tar legen seg av, men store og små ikke-medisinske spørsmål om å leve med hodepinesykdom er det ikke alltid tid til på legekontoret.

Derfor tilbyr vi en hjelpetelefon der du kan få snakke med en terapeut med erfaring med – og interesse for å leve bedre med nettopp hodepinesykdom.

Terapeutene

Olav Elvemo

Olav Elvemo er utdannet psykiatrisk sykepleier, og har jobbet med kognitiv terapi for hodepinepasienter i mange år.

Jannicke Haugen

Jannicke Haugen er utdannet psykosynteseterapeut, og har spesiell interesse for å hjelpe mennesker som lever med hodepinesykdom.

Hva kan jeg spørre om?

Her er noen eksempler på ting andre har lurt på:

Hvordan snakker jeg med arbeidsgiveren min om det at jeg er så ofte syk?

Klasehodepineanfallene er så vonde at jeg vet nesten ikke hva jeg gjør, og når jeg ikke har anfall gruer jeg meg bare til neste gang. Livet har blitt en venting på neste anfall.

Jeg blir så irritert/sint når jeg får migrene og kjefter på de andre i huset. Blir så lei meg etterpå. Er det noe jeg kan gjøre?

Må jeg akseptere at jeg alltid kommer til å ha migrene?

Gratis for medlemmer

Hjelpetelefonen er gratis, men du må være medlem. Hvis du ikke er medlem allerede, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn

Start ditt medlemskap i dag!

Har du eller barnet ditt en hodepinesykdom?

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter