Gratis oksygenmaske til medlemmer med klasehodepine

Bestillingsskjema og tips

Vi jobber for en sentral veileder

Hodepine Norge jobber nå sammen med Nasjonal kompetansetjeneste for Hodepine for å lage en oppdatert sentral veileder for både helsepersonell og brukere, samt å bedre tilgangen til riktige masker for de som trenger det.

Vi vet ikke når dette kommer på plass, men i mellomtiden har vi i Hodepine Norge bestemt oss for å tilby medlemmer som har behov for det én oksygenmaske av typen ClusterO2 Kit gratis. Vi mener at dette vil kunne gi medlemmene våre som har klasehodepine nødvendig etterlengtet hjelp.

02Cluster kit

Gjennom et samarbeid med clusterheadaches.com har vi muligheten til å tilby ClusterO2 Kit til de av våre medlemmer som trenger det. Dette er en av maskene som dekker kravene personer med klasehodepine har: Det er en ikke-gjenpustermaske (sikrer at du ikke puster inn igjen karbondioksid (CO2) når du puster ut ved å sørge for at CO2-rik luft fra respirasjonssyklusen forlater masken når du puster ut) med utstyrsventil, der man kan velge å bruke maske eller munnstykke (begge deler følger med). Masken er av høy kvalitet og sitter tett på ansiktet. ClusterO2 Kit er utstyrt med ekstra stort reservoar (3 liter) og munnstykket skal løse eventuelle kvalmeproblemer.

Sammen med masken legger vi en kortfattet veileder i montering og bruk av masken. Den kan du også finne her.

Vi har masker både til voksne og til barn og unge (8-15 år), du velger selv hvilken du skal ha når du sender inn skjemaet.

Kapasitet og levering

Siden dette er oppstart av en helt ny type tilbud for oss, kan det dessverre skje at vi går tom for masker fortere enn forventet. Dette er rett og slett fordi vi ikke med sikkerhet kan si hvor mange masker vi trenger for å dekke behovet. Dersom dette skulle skje, bestilles det inn nye masker så fort vi kan, så ikke fortvil dersom det skulle skje! Dessverre kan vi ikke garantere leveringstiden fra leverandøren til oss.

Start ditt medlemskap i dag!

Har barnet ditt, eller er du selv barn eller ungdom med hodepine?

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter