fbpx

Nå er vi 2000 medlemmer!

Publisert av Hodepine Norge den

God medlemsvekst

Hodepine Norge har hatt en god medlemsvekst siden oppstarten i 2017, og den 1. september 2020 meldte medlem nr. 2000 seg inn her i pasientforbundet for oss med migrene og andre hodepinesykdommer.

Vi er veldig takknemlige for at så mange ser verdien av arbeidet forbundet gjør. Det gir oss motivasjon til å stå på videre.

Velkommen til medlem nr. 2000

Det er en glede å få gratulere Ragnhild Riis som medlem nr. 2000! Vi takker for innmeldingen, og ønsker deg hjertelig velkommen! Blomster er oversendt.

Bilde av lyshåret kvinne med briller, i blå bluse med blomster
Ragnhild Riis

Vi benyttet anledningen til å stille det nye medlemmet et par spørsmål:

Hva var grunnen til at du valgte å melde deg inn i Hodepine Norge?

« Jeg har hatt alvorlig og behandlingstrengende migrene i snart 35 år, og har klart å kombinere det med ofte mer enn full jobb.
Årsaken er at jeg har fått god utredning og tilpasset behandling, samtidig som jeg har hatt og har jobber som gir fleksibilitet.

Den viktigste grunnen for å melde seg inn i en pasientforening er å få tilgang til kunnskap og nye forskningsresultater som kan ha betydning for meg i hverdagen. Dessuten tror jeg det er viktig å organisere seg i brukerorganisasjoner.»

Hva ser du på som det viktigste Hodepine Norge kan bidra med?

«På samfunnsnivå er det viktig å jobbe for forskning på årsaker og behandlingsmetoder, og samtidig bidra til økt kunnskapsnivå for hver enkelt av oss.»

***

Styret takker så mye for gode innspill, som vi tar med oss videre i arbeidet vårt.

Sammen blir vi sterkere

Jo flere medlemmer, jo sterkere står vi som hodepinepasienter når vi skal tale vår sak og få gjennomslag for viktige temaer. Det er mange fordeler med å være mange.

Her kan du melde deg inn

Spør oss

Har du spørsmål om medlemskapet eller om forbundet? Send oss en melding her:

Kategorier: Medlem