fbpx

Sommerkampanje 2020

Publisert av Laila Mathisen den

Hodepinen tar ikke ferie

Vi som lider av hodepinesykdom vet at den ikke tar ferie.

Ofte er det snarere tvert i mot. Ute av vante rutiner, med triggere som sol, varme, høytrykk, feriestress og uregelmessig søvn, kan du også oppleve å bli oftere syk enn vanlig.

Hodepinen kan være vanskeligere å håndtere i ferien

Kanskje blir du ikke verre, men den vanlige sykdommen er vanskeligere å håndtere fordi du ikke kan legge deg ned eller ta de pausene du pleier.

Barna har fri fra skole og barnehage. Familien skal gjøre ting i fellesskap. Forventningene er høye, og det passer enda dårligere enn vanlig å bli liggende på sofaen med hodepine når vi endelig skal kose oss sammen. Kanskje tar du mer medisin enn du ellers ville gjort, fordi du ikke vil skuffe de andre. Eller bare fordi du også har lyst til å delta på det som skal skje.

Du er ikke alene

En ting er sikkert. Du er ikke alene om å synes det er litt ekstra tøft å være syk i ferien. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og tar i bruk emneknagg #migrenetarikkeferie eller #hodepinetarikkeferie i sosiale medier. Slik minner vi de rundt oss om at vi har sykdommen med også i ferien, og vi minner oss selv og hverandre på at vi ikke er alene.

Facebook-ramme

Klikk for å se bilder med #hodepinetarikkeferie på Instagram