fbpx

Vi har nå vårt eget nyhetsbrev

Publisert av Stian Hermansen den

Hodepine Norge har fått eget nyhetsbrev

Å gi ut vårt eget nyhetsbrev er noe vi har sett frem til, og nå kan vi endelig fortelle at den 4. januar blir vårt første nyhetsbrev sendt ut til alle som har meldt seg på.

Vi planlegger å sende ut ett nyhetsbrev i måneden slik at vi kan oppdatere de som er interesserte om aktuelle artikler, nyheter som er av interesse for medlemmene våre, hva vi har foretatt oss den siste måneden, kommende kurs og møter som dere kan delta på, samt all annen informasjon vi synes kan være av særlig interesse å dele med dere alle.

Vi føler at dette er en flott mulighet for oss til å nå ut til dere på, slik at informasjon og kunnskap når ut til så mange av dere som mulig, og slik at denne informasjonen skal kunne være enkel å få tak i for alle som vil ha den.

Hjelp nyhetsbrevet til å bli så bra som mulig

Vi vil gjerne høre deres meninger om nyhetsbrevet vårt, så gi oss gjerne en tilbakemelding om hva dere liker og ikke liker. Fortell oss gjerne også hva slags type innhold som er viktig for deg å ha med, slik at vi kan fortsette å forbedre oss!

Er du interessert i å motta nyhetsbrevet vårt på epost? Meld deg på her! Det ligger også en link på forsiden vår du kan bruke for å melde deg på. Du kan selvsagt når som helst melde deg av dersom du angrer.

Kategorier: Nyheter