fbpx

Vinn shades!

Publisert av Hodepine Norge den

Vinn offisielle ‘Shades for migraine’-solbriller

21. juni er dagen for Shades for migraine.
I den forbindelse ønsker vi å dele ut offisielle Shades for Migraine-briller til 6 av våre medlemmer. 3 på Facebook, og 3 på Instagram.

Slik kan du vinne

For å delta: Første bud er å være medlem i forbundet. Hvis du ikke allerede er det, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn her.

Prisene gjelder pr. årSå: Legg inn en kommentar under innlegget om konkurransen på Facebook eller Instagram. Skriv ett sted der du trenger et par ekstra solbriller, og gjerne der friske vanligvis ikke trenger.

Kanskje må du beskytte deg mot lyset i taket på jobb, på skolen, på restaurant, i butikken, spotlight og blinkende lys på konsert, teater, i bilen?

Shades for migraine er en oppmerksomhetskampanje for migrene.

En av hensiktene med kampanjen er å vise at vi med migrene ofte trenger å beskytte øynene mot lys. Ofte i situasjoner der friske ikke trenger slik beskyttelse. Samtidig er dette en fin og morsom måte å skape oppmerksomhet rundt migrene på. Vise hvor mange vi er.

Premie

Vinnerne får:

  • 1 par offisielle lilla Shades for migraine
  • 1 armbånd med teksten Migrene (usynlig syk)
  • 1 vifte til varme dager
Hodepine Norge er offisiell partner av Shades for migraine. NB, dette er vanlige solbriller, laget for denne kampanjen, med shades for migraine-logo. De har ikke spesiell virkning mot migrene utover å skjerme for lys.
Vi sender også et slikt silikonarmbånd til hver av vinnerne

Trekning

Vi trekker vinnerne tirsdag 9. juni, kl. 22:00