Fullt hus på hodepinekveld om forskning i Trondheim

Vellykket møte mellom forskere og publikum

Den 28. september inviterte hodepineforskningssenteret NorHEAD og Hodepine Norge til et spennende publikumsmøte på Øya helsehus i Trondheim, med tittelen «Hodepinekveld – håp om bedre behandling?». Alle de 250 plassene i salen var booket og møtet ble svært vellykket. Deltakerne fikk møte eksperter som jobber med forskning og i klinikk, og lærte mer om hodepinesykdommer, forskning, behandling og de hodepinerammedes behov.


God dialog om forskning og behandling

Møtet ble en arena for dialog mellom helsepersonell, forskere og pasienter. Det ble holdt flere foredrag som dekket alt fra ny forskning til hvordan du best kan utnytte legetimen din. Målet var å gi et innblikk i forskningen som foregår ved NorHEAD, og å få innspill til forskningsarbeidet fra publikum.

Det var satt av god tid til pauser, med servering av mat og drikke og mulighet for mingling mellom forskere og publikum.

Siste post på programmet var forskerpanel, der forskerne svarte på spørsmål fra salen.

Håp om bedre behandling

«Hodepinekveld – håp om bedre behandling?» ble en viktig møteplass for alle som er berørt av hodepinesykdommer. Det ga håp om at bedre behandling er på vei og styrket samholdet i hodepinefellesskapet.

Lær mer om hodepine

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter