Medlemmer får rabatt på filterbriller hos Axon Optics

Filterbriller er et godt hjelpemiddel for mange

Hodepine Norge har som ønske at filterbriller skal komme tilbake under støtteordninger for migrene og hodepinerammede. Vi jobber stadig mot det målet, men enda vet vi ikke resultatet av dette arbeidet.

I mellomtiden har vi arbeidet for å finne et alternativ for våre medlemmer. I fjor sommer fikk vi endelig en samarbeidspartner i AxonOptics; en amerikansk produsent som spesialiserer seg på filterbriller for de som lider av lyssensitivitet i forbindelse med migrene og hodepinesykdommer. De lanserte sine første filterbriller i 2011, og har utviklet konseptet siden det.

Rabatt og mer informasjon

Hodepine Norge sine medlemmer får nå 65$ rabatt på sine kjøp hos Axon Optics. Ingvild og Stian i styret har allerede prøvd briller herfra, og er fornøyd med disse.

Hvis du er interessert i å lese mer om Axon Optics, se på kundeomtaler, studier, eller bare se på deres utvalg av filterbriller, kan du gå inn på www.axonoptics.com.

Hvis du også vil lese mer om hvordan filterbrillene fungerer, kan du finne mer informasjon på nettsiden til Axon Optics, eller gå inn her.

Ikke glem at frakt, toll, og merverdiavgift forekommer, så ikke glem å ta det med i beregningen dersom du bestiller.

For å finne rabattkoden du bruker ved kjøp, kan du gå trykke her, eller gå inn under nedtrekksmenyen Medlemsfordeler på forsiden vår.

Tilbakemeldinger og resultater

Vi er veldig interessert i deres tilbakemeldinger dersom dere prøver briller fra Axon Optics. La oss gjerne høre hva dere synes, og hva deres erfaringer er. Dette hjelper vårt arbeid med å gi våre medlemmer så gode tilbud og fordeler som mulig!

Lær mer om hodepine

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter