Nå er vi 4000 medlemmer!

God medlemsvekst

Hodepine Norge har hatt en god medlemsvekst siden oppstarten i 2017, og bare 3 dager ut i det nye året meldte medlem nr. 4000 seg inn her i pasientforbundet for oss med migrene og andre hodepinesykdommer.

Medlemsutvikling 2017 – 2022. Nye medlemmer pr. år


For å hjelpe flest mulig å få riktig diagnose, riktig behandling og støtte til å leve med hodepinesykdom, trenger vi å være mange som drar lasset sammen. Derfor er vi veldig takknemlige for at så mange ser verdien av arbeidet forbundet gjør. Det gir motivasjon og arbeidslyst.

Velkommen til medlem nr. 4000

Det er en glede å få gratulere Merete fra Narvik som medlem nr. 4000! Vi takker for innmeldingen, og ønsker deg hjertelig velkommen! Blomster er oversendt.

Være med i fellesskapet

Vi benyttet anledningen til å spørre det nye medlemmet om hvorfor hun valgte å melde seg inn i Hodepine Norge.

«Jeg synes dere gjør en utrolig bra jobb med å orientere om hodepinesykdom og realitetene rundt dette. Dere har mange interessante og bra artikler, foredrag o.l. som er veldig nyttige for oss som har plager pga hodepine.

Gleder meg til å nå være endel av dette felleskapet og kunne høre andres erfaringer, og ikke minst følge arbeidet dere gjør i organisasjonen. «

***

Velkommen skal du være Merete!

Vi er sterkere sammen

Jo flere medlemmer, jo sterkere står vi som hodepinepasienter når vi skal tale vår sak og få gjennomslag for viktige temaer. Det er mange fordeler med å være mange.

Her kan du melde deg inn

Spør oss

Har du spørsmål om medlemskapet eller om forbundet? Send oss en melding her:

Lær mer om hodepine

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter