Medlemsfordel hos EVO Fitness

Vi ønsker å senke terskelen for å utforske fysisk aktivitet for våre medlemmer!

Det er vist at fysisk aktivitet og trening kan ha like god effekt på migrenen som forebyggende medisiner, men har i tillegg også positiv effekt på generell livskvalitet og i motsetning til forebyggende medisiner har det få eller ingen bivirkninger. Fysisk aktivitet er også vist å ha en positiv effekt på følgeplager av å leve med omfattende hodepine, som depresjon og angst.

Mange med migrene unngår fysisk aktivitet

Flere studier har vist at personer med migrene kan ha en tendens til å unngå fysisk aktivitet, da de har mistanke om eller har opplevd at det har fremkalt eller forverret et migreneanfall.  Å unngå fysisk aktivitet vil for mange bidra til at dårligere kondisjon, lavere energinivå og lavere livskvalitet. Å trene lite øker dessuten faren for mer hodepine på sikt. Å trene kan med andre ord forebygge hodepine, blant annet fordi trening redusere triggere som stress, depresjon og søvnproblemer. Det er også dokumentert at trening generelt sett bidrar til å øke nivåene av gode nevrotransmittere, som dopamin, noradrenalin og serotonin, som bidrar til ikke bare færre dager med hodepine, men også bedre humør og generelt velvære.

Tre måneder gratis trening, ingen bindingstid

Mange med migrene synes det er vanskelig å finne en treningsaktivitet som fungerer, slik at de blir i bedre form uten å få anfall. Hodepine Norge mener det er viktig å fokusere på å øke kunnskapen rundt trening som en forebyggende faktor for migrene, og derfor er vi glade for å ha fått et samarbeid med treningskjeden EVO Fitness hvor våre medlemmer får de første tre månedene gratis, samt gratis innmelding og utmelding. Medlemskapet er også uten binding.

Vi håper med dette at du som er medlem kan få muligheten til å finne en form for trening som passer for deg, uten den økonomiske risikoen dette kan innebære for mange.

Om EVO Fitness

EVO Fitness er en treningskjede med 54 fine og moderne sentre i store deler av landet, og det åpnes sentere i hele Norge fortløpende. EVO Fitness ønsker å tilby en enda enklere og mer effektiv treningsreise; enkel inn- og utmelding på nett, resepsjonsfrie sentre åpent store deler av døgnet, og høy-kvalitetsutstyr til styrke- og kondisjonstrening. Alle er velkomne – enten du har trent i årevis eller du aldri har løftet en vektstang i hele ditt liv. EVOs PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.

Lær mer om hodepine

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter